La tercera equipació del Barça 2013/14 serà de color negre

La tercera equipació del Barça 2013/14 serà de color negre

La nova samarreta es podrà comprar a partir del dia 21 de setembre als punts de venda habituals Les persones interessades en aquesta equipació ja poden fer la seva reserva a través de la botiga online

Aquesta temporada, el FC Barcelona jugarà amb la nova tercera equipació, de potent color negre i amb cridaners detalls grocs. La samarreta, que es posarà a la venda a partir d’aquest divendres 21 de setembre, destaca pel seu modern coll mariner esportiu de color negre, amb un body llis negre i ratlles laterals d'un vistós groc. A l'interior del coll i de les mànigues, els aficionats trobaran els colors vermell i groc de la senyera.

Els pantalons de la nova tercera equipació són negres amb una ratlla lateral de color groc a banda i banda. Les mitjanes, de color negre, inclouen a la part posterior els colors de vermell i groc de la senyera.

Innovacions tecnològiques

L'equipació és un clar exemple de la clara aposta de Nike per l'estil, la qualitat de la confecció i la passió, a més de contribuir al rendiment dels futbolistes gràcies a les noves innovacions tecnològiques que incorpora.

Destaca, per exemple, que l'equipació està feta de polièster reciclat, en el marc del compromís de Nike per produir peces d'alt rendiment amb un baix impacte mediambiental. La samarreta i els pantalons de cada equipació es fabriquen amb fins a tretze ampolles d'aigua de plàstic reciclat.

A més, l'equipació només pesa 150 grams, un 23% menys que les anteriors de Nike. Es caracteritza per una estructura de teixit un 20% més fort i per una flexibilitat clarament superior. Gràcies a la tecnologia Nike Dri-FIT, s'elimina la suor de l'organisme a través del teixit fins que s'evapora, mantenint així fresc i sec al futbolista.

Per aportar més comoditat i regulació tèrmica, inclou zones de ventilació, compostes per minúsculs orificis tallats amb làser, a les aixelles a la banda elàstica del pantaló. Gràcies al panell de malla que creua tota l'esquena, s'incrementa la circulació de l'aire.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut