Primer hat-trick de Pedro amb el Barça

Primer hat-trick de Pedro amb el Barça

El davanter canari ha signat a Vallecas el seu primer hat-trick com a jugador del FC Barcelona i ja suma cinc gols en aquesta Lliga Pedro: “Estic content perquè era un partit difícil i pels gols marcats gràcies als meus companys”

Pedro Rodríguez ha escrit aquest dissabte una nova pàgina de la seva carrera com a jugador del Barça. Ha marcat a Vallecas el seu primer hat-trick com a blaugrana i ja suma cinc gols en aquesta Lliga, en el seu millor inici a nivell golejador. “Estic content perquè era un partit difícil i pels gols marcats gràcies als meus companys”, ha assegurat el '7' del Barça després del partit.

Fins aquest dissabte Pedro havia assolit deu doblets amb el Barça però mai havia marcat tres gols en un mateix partit. “Hem trobat els espais i hem aconseguit una victòria molt important”, ha remarcat el davanter canari, content per la victòria i per tenir l’oportunitat de jugar: “Tots treballem per ser a l’onze però entenem que hi ha molts minuts a repartir”.

Per últim, preguntat sobre l’estil de joc, Pedro no té dubtes: “Mantenim la mateixa idea de joc. Potser juguem una mica més directe però estem acumulant victòries i això és el més important”. Ell, de moment, ja acumula 42 gols a Primera Divisió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut