Almeria – FC Barcelona: Toca fer història

Almeria – FC Barcelona: Toca fer història

El líder pot assolir a Almeria la setena victòria i el millor inici de Lliga de la seva història Cesc Fàbregas és la principal novetat d’una llista de convocats amb 19 jugadors

Almeria pot ser l’escenari d’un rècord històric per al FC Barcelona. En 82 anys de Lliga el conjunt blaugrana mai ha assolit la victòria en les set primeres jornades de Lliga. Si guanya aquest dissabte (18 hores, GolT, C+ Liga) l’equip de Tata Martino haurà superat aquesta barrera i s’haurà convertit en el millor Barça en un inici de Lliga. Els equips de Bellamy (temporada 1929/30), Cruyff (1990/91), Van Gaal (1997/98), Guardiola (2009/10) i Vilanova (2012/13) es van quedar a una sola victòria d’aquesta fita.

Dinou convocats

Per al partit a Andalusia Tata Martino ha citat un total de 19 futbolistes, entre els quals hi ha Cesc Fàbregas, descartat el dia de la Reial Societat (4-1). La principal absència és Javier Mascherano, que dimarts va patir una elongació al bíceps femoral de la cuixa dreta que el mantindrà fora dels terrenys de joc entre 10 i 15 dies. D’aquesta manera, l’equip blaugrana estrenarà aquest dissabte una nova parella de centrals. Fins ara sempre l’havien format Piqué i el jugador argentí.

Cap victòria al caseller

El rival, l’Almeria de Francisco, és un equip condemnat a lluitar per la permanència. Juntament amb l’Elx, és l’únic de Primera que encara no ha sumat cap victòria en aquestes sis primeres jornades de Lliga, tot i que ha estat a punt de guanyar diversos partits. El recent ascendit, maleït en els trams finals de partit, en què ha deixat escapar molts punts, ha marcat dos gols en cadascun dels seus tres compromisos a casa. Ara, contra el Barça, buscarà donar la primera gran alegria a la seva afició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut