Messi pateix una lesió muscular

Messi pateix una lesió muscular

El jugador s’ha lesionat al bíceps femoral de la cuixa dreta i diumenge serà sotmès a més proves per saber l’abast exacte de la lesió

Leo Messi s’ha lesionat aquesta tarda en el partit contra l’Almeria. El jugador blaugrana té una lesió muscular al bíceps femoral de la cuixa dreta i diumenge serà sotmès a més proves per saber l’abast exacte de la lesió. Messi ha estat l’encarregat d’obrir el marcador a l’Estadi Juegos Mediterráneos quan, al minut 20, s’ha associat amb Pedro, i aquest, de primeres, ha deixat la pilota a l’argentí, que des de la frontal de l’àrea ha enviat la pilota al fons de la porteria de l’Almeria. Minuts després el ‘10’ del Barça ha demanat el canvi, que s’ha produït al 28 quan Xavi ha entrat en el seu lloc.

Recordem que el Barça juga aquest dimarts al camp del Celtic de Glasgow, en partit corresponent a la segona jornada de la Lliga de Campions.

Comptant el de l’Almeria, Messi ha jugat nou partits de competició oficial amb el Barça i ha marcat 11 gols. L’únic compromís que s’ha perdut aquesta temporada ha estat el Màlaga-Barça, en què el jugador va ser baixa per precaució per un cop rebut a la tornada de la Supercopa d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut