Miquel Albanell, guardonat amb el premi Trueta

Miquel Albanell, guardonat amb el premi Trueta

El metge i cirurgià, especialista en medicina de l’esport, ha estat vinculat al FC Barcelona des del 1972 Va rebre el guardó a mans del president Mas i a la cerimònia també hi va assistir Jordi Monés, directiu responsable dels Serveis Mèdics del Club

Miquel Albanell i Pemán, especialista en medicina de l’esport i destacat jugador de bàsquet fins al 1974, va rebre aquest dimecres de mans d’Artur Mas, president de la Generalitat de Catalunya, la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari 2013. A l’acte també hi va assistir Jordi Monés, directiu responsable dels Serveis Mèdics del Club.

El guardó, lliurat al Palau de la Generalitat a set personalitats del món sanitari i tres entitats, premia les persones que han destacat de manera significativa pels serveis prestats amb vista al progrés i a la millora de la sanitat.

Albanell és una de les persones més influents en la història dels Serveis Mèdics del FC Barcelona, en els quals ha treballat des de l’any 1972 col·laborant estretament amb els diversos directors d’aquest Serveis. El 1989 va fundar l’Associació Espanyola de Metges de Bàsquet i en va ser president els primers set anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut