Eusebio: ràbia i tranquil·litat

Eusebio: ràbia i tranquil·litat

El tècnic del Barça B ha lamentat la falta de gol de les últimes jornades, però està satisfet pel comportament dels seus homes

El Barça ha sofert la quarta jornada consecutiva davant d’un Deportivo que ha marcat al primer minut i s’ha tancat a la perfecció. El tècnic blaugrana, Eusebio Sacristán, es manifestava així al final del duel: “Sents una mica de ràbia quan veus que costa fer gol i, al mateix temps, tranquil·litat perquè no puc retreure res als jugadors. Em sento orgullós del comportament de l’equip”.

“Hauríem pogut aconseguir molt més”

Lògicament, l’entrenador considerava decisiu el 0-1 tan matiner: “Rebre un gol al primer minut és un cop important per a l’ànim amb què encares el partit. Ens ha costat trobar la forma d’arribar a l’àrea contrària, aquest ha estat el handicap principal que hem tingut”.

“El Deportivo ha fet el seu partit. Venia amb la mentalitat clara d’ajuntar-se bé al darrere i aprofitar els espais. Han fet un treball defensiu encomiable”, ha declarat el tècnic. Alhora, considerava que el futbol no ha estat prou just amb els seus homes. “Per treball, hauríem pogut aconseguir molt més, però el premi ha estat per a ells”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut