Maciej Lampe: “Ens ha faltat molt poc per avançar-los”

Maciej Lampe: “Ens ha faltat molt poc per avançar-los”

El pivot Maciej Lampe destaca que l’equip “ha tingut l'oportunitat de ficar-se en el partit després d’un inici dèbil” "Si vols guanyar contra un gran equip has de jugar dur des del primer minut fins a l’últim”, assenyala Kostas Papanikolau

Després d’haver sumat quatre victòries consecutives, el FC Barcelona de bàsquet ha conegut la derrota aquest divendres a Turquia contra el Fenerbahçe Ülker (75-70). Un cop finalitzat el partit, els jugadors s’han mostrat decebuts amb el resultat però s'han mostrat capaços de deixar enrere ben aviat el partit disputat a l’Ülker Sports Arena i retrobar-se amb la victòria aquest diumenge contra La Bruixa d’Or Manresa (12.30 hores, Esport3). Maciej Lampe ha considerat que l’equip “ha tingut l’oportunitat de ficar-se dins el partit després d’un inici dèbil”. “Hem estat una mica despistats i han agafat diversos rebots que no haurien d’haver agafat”, ha afegit el polonès.

El polonès també ha lamentat: “Ens ha faltat molt poc per avançar-nos. Ens hem vist en el partit dues vegades i ens ha faltat poc”. També ha comentat: “Hem de mirar el partit i els errors que hem fet per tenir les coses més clares”.

Papanikolaou, treball de principi a final

El grec Kostas Papanikolaou ha començat el partit d’aquest divendres en el cinc inicial i ha anotat tres punts gràcies a un triple en el tram final de l’enfrontament: “No hem jugat un bon partit i al final del tercer quart hem jugat malament”, ha explicat. El jugador també ha declarat: “Si vols guanyar contra un gran equip, i tu et consideres com a tal, has de jugar dur des del primer minut fins a l’últim. Això és una cosa que hem de treballar. Hem de lluitar més”.

Sense temps per descansar, el Barça de bàsquet ha de tornar de Turquia i preparar l’enfrontament d’aquest diumenge a Manresa, contra La Bruixa d’Or: “Per al proper partit no volem un altre mal resultat i tots hem d’estar concentrats”, ha finalitzat Papanikolaou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut