Barça B-Eibar: a seguir sumant contra un històric

Barça B-Eibar: a seguir sumant contra un històric

El Barça B rep l’Eibar aquest diumenge (17 hores, Esport3) al Mini en un partit clau per col·locar-se a les posicions més tranquil·les de la classificació Catalans i bascos estan empatats a 13 punts i vénen de guanyar el seu últim partit de Lliga

El Barça B buscarà davant l’Eibar aquest diumenge (17 hores, Esport3) una nova victòria després de l’aconseguida a Vitòria dissabte passat davant l’Alabès (2-3). El Mini ha de ser clau per donar suport a l’equip d’Eusebio, que necessita seguir sumant punts per col·locar-se a la zona mitjana-alta de la classificació en una Lliga en què la igualtat és palesa entre tots els equips.

El filial ha recuperat Dongou després de quatre setmanes de baixa i és l’única novetat a la convocatòria en substitució de Sanabria, que estarà, conjuntament amb Adama, a la disciplina del Juvenil A.

Enfrontament igualat

Aquest partit es presenta a priori molt equilibrat entre dos equips empatats a 13 punts. A més, tots dos arriben en un bon moment de forma després d’haver vençut en l’últim partit de Lliga. L’Eibar va aconseguir guanyar el Mirandès (1-0) a Ipurua.

El conjunt basc, un històric de Segona Divisió, ha tornat a la categoria de plata aquesta temporada després de quatre temporades a la Segona Divisió B.

“Sabem que ens trobarem molta dificultat en aquest partit. L’Eibar és un equip agressiu, intens i solidari al qual és molt difícil fer gol”, va comentar Eusebio Sacristán dissabte.

“L’Eibar ho donarà tot, haurem d’estar preparats i seguir insistint amb la possessió i control de la pilota i sobretot seguir sent profunds”, va concloure l’entrenador blaugrana.

Rival històricament incòmode

L’Eibar és un equip molt difícil per al Barça B si mirem el balanç dels enfrontaments entre aquests dos equips. Els blaugranes només han aconseguit guanyar una vegada els bascos. Va ser la temporada 1991/92 quan un gol de Priego servia per superar l’Eibar al Miniestadi. En el global de partits els bascos s’han imposat cinc vegades, tots a Ipurua, i hi ha hagut deu empats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut