Molta activitat a la Llotja abans del derbi

Molta activitat a la Llotja abans del derbi

Els germans Aleix i Pol Espargaró, la Grossa de Cap d'Any i la recepció entre els membres de la directiva del Barça i de l’Espanyol, el més destacat

La Llotja del Camp Nou ha rebut aquest divendres convidats d’excepció. Pel que fa al món esportiu, els germans Pol i Aleix Espargaró han estat convidats a la Llotja de l’Estadi com a reconeixement del seus títols de campió de Moto2 i de CRT, respectivament. “No ens perdem mai cap partit i sempre ens deixem la veu. Aquest cop no podrem cridar massa”, ha dit Pol, el germà petit, que ha afegit: “Sempre gaudim amb l’Aleix del joc del Barça”.

A banda dels Espargaró, també ha passat per la Llotja la Grossa de Cap d’Any en forma de figura. En aquesta ocasió, el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, i el de l’Espanyol, Joan Collet, han entregat una samarreta de record cap a la Grossa, un sorteig que repartirà més de 10,4 milions d’euros en premis.

Recepció a l’Espanyol

Aquest divendres no s’ha fet el tradicional dinar de directives, però s’ha produït una recepció entre representants de les dues Juntes Directives a les 18 hores. Per mostrar el seu respecte a la família de Nil Marín, convidada al partit i a la Llotja, no s’ha dut a terme el brindis entre els assistents.

Finalment, abans de començar el derbi, el Camp Nou ha guardat un respectuós i emotiu minut de silenci en memòria de Nil Marín, porter del Girona B i que va deixar-nos recentment.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut