Ricard Muñoz: “La del Monbus Igualada és la defensa més sòlida de l’OK Lliga”

Ricard Muñoz: “La del Monbus Igualada és la defensa més sòlida de l’OK Lliga”

L’entrenador del Barça d’hoquei patins destaca la fortalesa defensiva del Monbus Igualada i preveu un duel travat, en què el seu equip haurà d’estar molt concentrat

Amb poc marge de descans respecte a la darrera jornada, aquest dimarts es disputen un total de set partits de l’OK Lliga, entre els quals, el Monbus Igualada – Barça (21 hores). “És una pista molt complicada. Probablement ens trobarem la defensa més sòlida de l’OK Lliga fins ara. Un equip que a casa seva se sent molt còmode. Serà un test molt difícil, una prova de foc, que hem d’afrontar amb la màxima concentració”, ha destacat aquest dilluns Ricard Muñoz.
M’imagino un partit travat, ja que ells treballen molt bé les línies de passada. Haurem de fer una molt bona tria de les nostres opcions en atac
El tècnic blaugrana no ha escatimat elogis cap als igualadins: “Són molt actius i molt intensos en defensa, amb moltes ajudes. En atac, exploten molt bé els seus recursos. Crec que és un equip molt ben compensat, que ha començat molt bé la temporada”. “M’imagino un partit travat, ja que ells treballen molt bé les línies de passada. Haurem de fer una molt bona tria de les nostres opcions en atac”, ha afegit.

Muñoz reconeix que el seu equip ha de millorar alguns aspectes defensius però es mostra satisfet per les ocasions de gol que és capaç de generar: “Hem d’ajustar petites coses en defensa. Encaixar cinc gols a casa no és el que més ens agrada. No obstant, benvinguts siguin aquests cinc si som capaços de marcar-ne deu”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut