Els blaugranes a les seleccions

Els blaugranes a les seleccions

Balanç de la participació dels 11 jugadors del Barça d’handbol a la setmana de seleccions

Els jugadors del FC Barcelona ja han finalitzat la seva participació a la setmana designada al calendari per als compromisos de les seleccions estatals. En aquest article repassarem l’actuació dels 11 blaugranes durant aquests dies

Triomf de prestigi

Els cinc blaugranes que van jugar amb la selecció espanyola es van endur un triomf a Hongria per 24 a 29. Els representants de la selecció espanyola, entrenats per l’extècnic blaugrana Manolo Cadenas, es van imposar davant un rival que tindran al proper Europeu de Dinamarca 2014.

Els quatre jugadors de camp del FC Barcelona, Sarmiento, Viran, Tomás i Entrerríos van marcar dos gols cadascú. El porter Sterbik també va formar part del combinat espanyol.

Una de freda i dues de calentes

Noddesbo va jugar la Golden League a Oslo amb dos triomfs i una derrota per a la selecció danesa. 33 a 29 davant França, 29 a 28 davant Croàcia i derrota per 32 a 26 davant Noruega. El pivot blaugrana va marcar 5 gols al llarg del torneig.

Sorhaindo i Karabatic van disputar amb França la Golden League a Oslo. Allà van caure per 29 a 33 davant Dinamarca, van superar Noruega per 29 a 32 i van guanyar a Croàcia per 29 a 24.

En el partit davant Dinamarca, Sorhaindo va aportar un gol a França i 4 van ser els gols marcats per Nikola Karabatic. Davant Noruega, Karabatic va fer 5 gols i Sorhaindo un. En el partit davant Croàcia, Karabatic va seguir amb la línia de gols, marcant-ne 5, i Sorhaindo el va acompanyar amb 4.

Una derrota per Stranovsky

Martin Stranovsky va disputar amb Eslovàquia els dos primers partits de qualificació per al Mundial 2015. En el primer partit, l’equip d’Stranovsky va superar Xipre per 38 a 14.

En el segon, els eslovacs van caure per 32 a 24 davant Romania amb dos gols de l’extrem blaugrana.

Empat a Tunísia i un triomf per a Lazarov

Siarhei Rutenka va disputar amb Bielorússia el Torneig de les Quatre Nacions a Tunísia. Rutenka i el seus van caure davant Tunísia i Rússia i van empatar amb Brasil.

Per la seva banda, Lazarov va jugar amb Macedònia dos amistosos davant Montenegro, on els de Lazarov es van imposar per 26 a 21, en el segon. En el primer dels dos partits, Macedònia va caure per 28 a 29.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut