Monbus Igualada - FC Barcelona: Cinquena amb cinc de Pablo Álvarez (2-8)

Monbus Igualada - FC Barcelona: Cinquena amb cinc de Pablo Álvarez (2-8)

El Barça ha obtingut una nova victòria amb el davanter com a gran protagonista a la pista de l’Igualada

La cinquena victòria a la Lliga del Barça d’hoquei patins a la pista de l’Igualada ha tingut un protagonista destacat: Pablo Álvarez. El ‘7’ blaugrana, en un excepcional estat de forma, ha tingut una nit inspiradíssima i s’ha apuntat els quatre primers gols dels homes de Muñoz i un altre a les acaballes. Panadero, Barroso i Marín s’han afegit a la golejada d’un equip que és líder i una màquina d’atacar durant aquest inici de curs.

0-2 al minut 1

El festival Álvarez ha començat molt aviat. A la primera jugada. El Barça ha posat la bola en joc i l’argentí l’ha rematat al fons de la xarxa. Tot seguit, encara dins del primer minut de partit, el mateix jugador col·locava el 0-2 després d’una bona assistència de Marc Torra. Els visitants deixaven Les Comes glaçat.

Ha estat, doncs, un inici frenètic, amb anades i vingudes dels dos equips. Fins a la meitat del primer temps el Barça no ha pogut asserenar els ànims. En aquests instants han coincidit dues bones notícies per als interessos culers: el debut de Matías Pascual i el tercer de Pablo Álvarez. El Barça s’havia carregat de faltes i, just abans del descans, Vives ha escurçat distàncies amb un llançament directe (1-3).

Superioritat blaugrana

Com al primer temps, a la represa Pablito apareixeria de manera letal a la pista. Seu ha estat l’1-4. També estaria molt encertat el porter Sergi Fernández, que neutralitzava els atacs de l’Igualada. En canvi, Deitg no ha pogut fer res en un llançament inapel·lable de Panadero (1-5, min 35). A la meitat del període els dos equips arribarien a les deu faltes (segon cicle per al Barça). El primer d'aprofitar-ho ha estat Barroso, després d’una falta executada per Marín. A continuació, Oller també superaria Fernández en segona instància.

Faltava només la rúbrica de Pablo Álvarez a la seva nit màgica: al minut 47 establiria el 2-7 de falta directa. El cinquè del seu compte particular i dissetè en cinc jornades de Lliga. L’argentí, com l’equip, està en ratxa. Raül Marín posaria el colofó d’una nova golejada blaugrana en els últims segons.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut