Camp Ple regala un viatge a Pamplona

Camp Ple regala un viatge a Pamplona

Camp Ple torna a premiar un soci amb un desplaçament per a ell i la seva acompanyant a Pamplona. El soci ens explica la seva experiència i la seva connexió amb els jugadors durant el viatge

Els socis abonats al Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, opten a guanyar molts premis.

El soci 74.898, Roger Guarch, va gaudir del desplaçament amb el primer equip a Pamplona, per veure en directe el partit Osasuna-Barça. El soci, va poder gaudir de l’entrada al partit, desplaçament i nit d’hotel a Pamplona gràcies a la campanya de Seient Lliure Camp Ple, perquè cap seient quedi buit al nostre estadi.

Aquest premi es pot aconseguir amb l’abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

 

[[BOTOVERMELL::Bases Legals Camp Ple 2013-14++::http://media1.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/070/035/original/BASES_LEGALS_CAMP_PLE_13-14.v1381331348.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Aquest és el primer desplaçament que s'entrega aquesta temporada. A continuació detallem les impressions del soci guanyador:

Carta del Soci Abonat, Roger Guarch Nogué:

Fins ara només havia pogut acompanyar l'equip a la final de València contra l'Atlètic de Bilbao, de gran record i l'inici d'uns anys magnífics. La veritat és que viatjar amb l'equip al mateix vol ha estat una experiència curiosa i molt gratificant, sobretot per veure’ls de prop i satisfer una mica el costat més fan que tot culer porta dins. Tot i disposar de pocs moments per poder "atacar" els jugadors i aconseguir fotos i signar samarretes, vam aconseguir amb la meva dona signar la majoria de les samarretes que dúiem i fer feliços també a la resta de culers de la família. Vull dir que, en general, els jugadors tenen prou paciència i, en especial, en Messi i sobretot en Xavi, que va ser qui més samarretes ens va signar. Dir en favor d'ell, a més a més, que em va semblar tan bona persona i senzill com pensava. Tornant a Barcelona em va confirmar que compartim l'afició de buscar bolets (en especial llenegues) al poble del Berguedà on pugem els caps de setmana, juntament amb en Piqué, que malauradament es va perdre el desplaçament. Des d'aquí, que sàpiguen tots dos que em tenen a mi, casa meva i els meus modestos coneixements de boletaire a la seva disposició sempre que vulguin. Visca el Barça, visca els bolets i visca Catalunya!

Roger Guarch Nogué

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any. L’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar samarretes signades, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut