Canvis al calendari de l’Adecco Or

Canvis al calendari de l’Adecco Or

S’elimina el play-off de descens a la LEB Plata i els dos últims classificats baixaran directament També s'avancen una setmana totes les jornades de la segona volta i hi haurà Lliga per les festes de Nadal

Davant la proposta de diferents Clubs de l’Adecco Or, s’han aprovat diferents canvis i reajustaments en el calendari de la competició, així com en les fases finals de la Lliga. El FC Barcelona B de bàsquet, que disputa la segona categoria del bàsquet, també patirà aquests canvis.

El primer canvi és l’eliminació del play-off de descens. Fins ara, els equips classificats en la 12a i la 13a posició es disputaven entre ells la salvació en una eliminatòria al millor de cinc partits. A partir d’ara, aquesta fase final s’elimina i baixaran a la LEB Plata el 13è i el 14è classificat.

El segon canvi afecta el play-off d’ascens a la Lliga Endesa. La primera eliminatòria passarà a ser al millor de tres partits en comptes de cinc. Les semifinals i la final mantenen el mateix format de cinc partits.

El tercer canvi aprovat fa referència al calendari. I és que s’ha acordat incloure una nova jornada de Lliga, la 13a, el 29 de desembre, que serà l’última de la primera volta. D’aquesta manera, el calendari de la segona volta de la Lliga Regular es disputarà una setmana abans del que estava previst i la jornada 26, l’última de la Lliga Regular, tindrà lloc el 4 d’abril del 2014.

Resum de dates:

- Jornada 13 (final de la primera volta): 27-29 de desembre
- Jornada 26 (final Lliga Regular): 4 d’abril del 2014
- Quarts de final play-off: tres partits, de l’11 al 22 d’abril del 2014
- Semifinals del play-off: cinc partits, del 25 d’abril al 6 de maig del 2014
- Final del play-off: cinc partits, del 9 al 20 de maig del 2014

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut