Juvenil A - CD Menorca: Triomf pràctic per seguir líders (2-1)

Un gol dels balears en pròpia porta i un altre de Pedro Godoy han donat tres punts al juvenil blaugrana El tècnic blaugrana Jordi Vinyals ha fet rotacions i ha introduït fins a sis canvis respecte de l’onze que es va enfrontar al Milan

Victòria pràctica del juvenil del Barça contra un rival molt defensiu i que ha estat pràcticament tot el partit tancat a la seva pròpia àrea. Un gol en pròpia porta a la sortida d’un córner ha avançat els blaugranes, però l’expulsió de Tarín abans del descans ha posat les coses una mica més complicades. Ja a la segona meitat, Godoy ha fet el gol de la tranquil·litat i el Menorca només ha pogut escurçar diferències en els últims minuts de partit.

Setge a la porteria menorquina

Els jugadors de Jordi Vinyals han començat el partit dominant clarament la possessió de la pilota i buscant la porteria contrària contra un rival molt defensiu, que només intentava sortir al contraatac amb dos jugadors i sense gaire fe. De mica en mica el Barça s’anava apropant al gol. Moha desequilibrava per la banda esquerra de l’atac, però la falta de precisió en els últims metres ha evitat el primer gol culer. Finalment, després d’uns minuts de clar domini blaugrana, a la sortida d’un córner, un mal refús de la defensa del Menorca ha sorprès el seu porter i la pilota s’ha acabat colant a la porteria balear.

Expulsió de Torín

Quan el partit s’apropava al descans, Tarín s'ha disposat a lluitar per una pilota dividida amb la mala fortuna que ha arribat tard. El jugador blaugrana ja havia vist una targeta groga anteriorment i l’àrbitre ha decidit expulsar-lo. Els pocs minuts que quedaven per arribar al descans han estat els millors per al Menorca, que ha tingut l’ocasió més clara del partit amb un 1 per 1 que ha tret el porter blaugrana.

Godoy dóna la tranquil·litat

A la represa el partit ha seguit amb la mateixa tònica que la primera meitat, amb un Menorca tancat a la seva àrea. Maxi i Moha han creat perill, però sense encert en els últims metres. En una internada per la banda, Palencia ha fet una bona centrada, i Godoy ha controlat amb el pit i ha marcat el gol de la tranquil·litat blaugrana.

Ja en els últims minuts, un mal refús de la defensa del Barça l’ha aprofitat el davanter balear Enrique per marcar el 2-1, però la victòria mai ha estat en perill.