Primer triomf del bàsquet femení (41-64)

El Barça CBS guanya l'Instituto Fertilidad Air Europa en el primer triomf blaugrana de l'LF2

Ha arribat la primera victòria per al Barça CBS, i ha estat en la segona sortida de l’equip del Baix Llobregat en el partit que tancava la jornada del diumenge. Les blaugranes van vèncer un Instituto Fertilidad Air Europa que no va començar el partit amb bon peu i es van veure sorpreses per les de Tito Sobrín.

Marcant territori

El 7-16 que marcava el marcador al començament va ser l’anunci del que havia de ser el domini català per assolir la victòria. Al descans, 21 – 33 amb bon joc i una defensa individual amb molta atenció a l’americana de les Balears.

Ni tan sols l'MVP de l’equip balear, Ashley Bruner, molt controlada per Bellido i Molina, va poder contenir les escomeses de les jugadores barcelonines, amb molt de control del partit i bona selecció de tirs durant els 40 minuts.

Primera victòria de la temporada per a les noies del Tito Sobrín. Dissabte a les 17 hores serà el pròxim partit, contra el CB Alcobendas al Juan Carlos Navarro.