Xavi Pascual: “Valladolid és un club amb solera”

Xavi Pascual: “Valladolid és un club amb solera”

L’entrenador blaugrana no es fixa en la classificació del rival i afirma: “Nosaltres hem de fer la nostra”

Sense gairebé descans després del partit de diumenge a Saragossa, aquest dimarts a les 20 h i en directe per Barça TV el Barça d’handbol rep al Palau Blaugrana el Cuatro Rayas BM Valladolid. Pascual, en la seva compareixença davant els mitjans, ha destacat la importància de Valladolid per a l’handbol i que el Barça ha de seguir centrat en si mateix.

Feina i concentració

Pascual ha estat preguntat sobre si la situació a la taula del BM Valladolid el condicionava sobre la manera de plantejar el partit. El tècnic blaugrana ha estat clar: “Nosaltres hem de fer la nostra. És un altre partit, comencem zero a zero i haurem de seguir treballant per seguir sumant”.

Xavi Pascual ha explicat que hi ha poc temps de recuperació entre el partit de diumenge i el de dimarts però ha descartat reservar jugadors: “Nosaltres sempre intentem portar el millor equip possible, donant minuts a tothom i que tothom participi. Prefereixo que juguin tots els jugadors per tenir els automatismes més interioritzats”.

Un club important

Malgrat que el BM Valladolid no està vivint els seus millors moments esportius, Pascual ha recordat: “Fa poc lluitava per entrar en una final de Champions”. “Valladolid és un club amb solera dins de l’handbol i per a nosaltres i per a l’handbol és molt important que el Valladolid estigui a dalt”, ha afegit el tècnic blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut