Els blaugranes busquen classificar-se per a la tercera Final a Quatre consecutiva

Els blaugranes busquen classificar-se per a la tercera Final a Quatre consecutiva

El Barça vol guanyar el partit i classificar-se per la Final a Quatre. Els de Carmona no especularan amb el resultat

El Barça Alusport es jugarà avui a les 17 h el pas a la seva tercera Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup davant de l’equip local, l’Era-Pack Chrudim. Els txecs van perdre dijous davant del Lokomotiv i tenen molt difícil la possibilitat de classificar-se. Per la seva banda, els homes de Marc Carmona en tenen prou amb un empat o fins i tot perdent de fins a quatre gols. Però la mentalitat dels blaugranes és guanyar i tornar a Barcelona amb la classificació sota el braç i amb el sentiment de la feina ben feta.

El conjunt barcelonista depèn de si mateix per passar a la Final a Quatre i vol treure avantatge d’aquesta situació. Sap que el rival d’avui s’ho juga tot a l’últim partit i l’ansietat d’haver de guanyar i amb golejada pot ser un factor clau que jugui en contra seva. Carmona ho sap i mirarà d’aprofitar-se d’aquesta situació. L’ambient que avui es viurà al pavelló serà d’un suport total dels aficionats de l’Era-Pack, però l’experiència dels jugadors blaugrana serà fonamental a l’hora de disputar el partit.

Els dos equips ja es van enfrontar fa dues temporades a l’Elite Round al Palau Blaugrana. En aquella ocasió els catalans van guanyar per 6-0, però l’actual equip és millor conjunt que fa dos anys. Estan entrenats per l’hispanobrasiler Daniel i s’han reforçat amb dos jugadors brasilers de qualitat com són Dentinho i Felipe. El Barça Alusport és conscient dels seus perills i ha preparat el partit per mirar de mitigar les virtuts dels txecs.

Físicament l’equip està en bones condicions i no hi ha cap jugador amb problemes físics d’importància a pesar de la duresa de jugar dos partits en 24 hores. Els de Carmona estan absolutament conscienciats i volen acabar la feina que han vingut a fer a la República Txeca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut