Disc Flors de Macedònia amb descompte

Disc Flors de Macedònia amb descompte

Els socis del FC Barcelona podran obtenir el nou disc Flors amb 2€ de descompte

Les Macedònia publiquen nou disc després de vendre més de 6.000 unitats del darrera, Desperta. El nou treball es titula Flors i és una col·lecció de tretze cançons carregades d’optimisme i vitalitat, que giren en torn d’una felicitat que el grup personalitza en el fet de regalar flors, que sempre genera somriures, alegries i efectes més positius en les persones.

Tot i el bon moment que estan vivint les cinc joves cantants, Macedònia no viu d’esquena a les complicades realitats socials que estem vivint i que també les afecta a elles en primera persona, és per aquest motiu que el nou disc Flors conté “Sr. Wert”, una cançó que han fet amb col·laboració de l’associació d’entitats Som Escola, centrada en refermar el suport a l’escola catalana.

Macedònia adreçada a nens de 5 a 13 anys

Macedònia és un grup pensat per la canalla. Un grup que fa les cançons i tria les temàtiques en funció dels hàbits i situacions que viuen els nens i nenes catalans d'entre 5 i 13 anys. Des de la influència dels pares, els mestres i els educadors fins a amics i mascotes. Macedònia pretén ser un pont que fomenti el diàleg entre pares i fills.

Aquest és un disc ideal per a regalar per als més joves de la casa en aquestes festes tant especials. El nou disc té un preu de 12,99€ i els socis el podran comprar el disc per 10,99€ fins al 20 de desembre de 2013.

[[BOTOVERMELL::Comprar el disc Flors++::http://www.thestoreteam.com/shop/macedonia/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask2.tpl&category_id=0&product_id=180::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Descompte per al concert de Tarragona

Els socis del Barça de Tarragona estan de sort, doncs també podran gaudir d’un fantàstic descompte per a assistir al concert de les Macedònia a Tarragona el proper diumenge 22 de desembre a les 19h a l’Auditori Palau de Congressos. Recordeu que els socis del FC Barcelona hauran d'ensenyar obligatòriament a l'entrada del recinte el carnet de soci (servirà d’un amic o familiar) conjuntament amb les entrades adquirides, de no ser així s'haurà d'abonar la diferència per poder accedir.

Per accedir al descompte cal escollir el concert de Macedònia, prémer continuar quan apareix la pestanya promocional de clubs tarraconins, posteriorment caldrà seleccionar les entrades de la zona que vulguem comprar i seleccionem les entrades a la promoció FC Barcelona.

Codi: Barça

[[BOTOVERMELL::Comprar entrades concert Tarragona++::https://www.ticketplus.cat/janto/::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut