El Barça Alusport vol assegurar la segona plaça a l’LNFS de cara a la Copa

El Barça Alusport vol assegurar la segona plaça a l’LNFS de cara a la Copa

El Barça Alusport juga avui al Palau a les 21 h (Esport3 i Barça TV) el partit corresponent a la tretzena jornada de la LNFS davant del Ríos Renovables

Els partits tornen al Palau després d’uns dies on l’activitat del futbol sala s’havia desplaçat fora del recinte blaugrana. L’equip ha jugat els últims partits de competició lluny de la seva pista favorita i els aficionats blaugrana podran celebrar amb els seus jugadors la classificació per la tercera Final a Quatre consecutiva de la UEFA Futsal Cup.

El rival d’avui és el Ríos Renovables navarrès, que es troba classificat en la novena posició amb 14 punts i està lluitant per apurar les seves possibilitats de ficar-se a la Copa d’Espanya. Els homes de José Lucas Mena lluitaran per sumar els punts necessaris per poder fer possible un dels objectius d’un club que els darrers temps ha apostat fort en aquest projecte. Per la seva banda, el Barça Alusport sortirà amb la intenció de guanyar i mirar d’assegurar la segona posició, que els permetria situar-se molt bé de cara a la Copa d’Espanya.

Els blaugranes han guanyat els últims cinc partits disputats a l’LNFS i nou si es té en compte els tres de l’Elite Round i el de la Copa del Rei. Després d’un inici de temporada en què els de Carmona no estaven encertats de cara a porteria, el Barça Alusport ha tornat a trobar el camí del gol amb certa facilitat. Els navarresos són el sisè equip que menys gols rep a l’LNFS i això suposarà que els locals hauran de fer un esforç important per trobar la xarxa del Ríos Renovables.

L'experiència del passat

La temporada passada, el Barça Alusport va vèncer en el partit de Lliga al Palau amb certa comoditat (9-1), però en el seu desplaçament a Tudela van caure per 5-4 i va suposar una de les tres úniques derrotes a l’LNFS de tota la temporada. Tots dos equips es van tornar a veure al play-off i la igualtat es va fer palesa un altre cop. El primer partit de quarts disputat a domicili va acabar en empat a tres i es va haver de resoldre a la tanda de penals, en què els blaugranes van marcar els cinc xutats, mentre que els navarresos només van fer-ne cinc. Al segon partit, la igualtat va tornar a ser la tònica però el Barça Alusport va vèncer per un resultat final 6-4 però que va costar molt treure endavant.

L’equip espera la màxima igualtat possible en el xoc d’avui i són conscients que costarà molt acabar el partit sumant els tres punts. Marc Carmona encara no pot comptar amb Sergio Lozano, que es recupera de la lesió que va tenir al genoll però entra a la convocatòria Fran Conde, el jove ala del filial que tan bona imatge ha donat a la passada UEFA Elite Round, disputada a la República Txeca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut