El Barça B, a per la segona victòria consecutiva a casa

El Barça B, a per la segona victòria consecutiva a casa

El filial blaugrana disputa el segon partit seguit a casa i rebrà el Leyma Corunya a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (Diumenge, 17 hores) L'equip gallec, situat en la part alta de la taula, compta amb un balanç de 6 triomfs i dues derrotes

El Barça B jugarà aquest diumenge a la Ciutat Esportiva -i no al Palau Blaugrana com és habitual- la novena jornada de l'Adecco Or contra el Leyma Natura Bàsquet Corunya. Els homes d'Aleix Duran afronten el matx carregats de confiança després de sumar dues victòries en els últims tres partits i també per afrontar a casa el segon partit de forma consecutiva.

El rival, que és quart a la classificació amb un balanç de 6-2, és un pèl més irregular a domicili, en què anota 65 punts de mitjana. Els catalans hauran de seguir en la bona línia mostrada contra el Navarra (81-72) si volen treure un resultat positiu.

Un plantilla equilibrada

Aleix Duran ha comentat com és el Leyma Corunya i per què està a la part alta de la classificació. “És un equip que està competint molt bé, que té una plantilla equilibrada. Els pivots saben moure bé la pilota i també anoten. Pel que fa al joc exterior, tenen gent com Ogirri i Jesús Castro que tenen talent i experiència”, explica el tècnic de Terrassa, que afegeix que els de Tito Díaz “aconsegueixen que els partits es juguin al seu ritme, que no és molt elevat”.

A més, Duran ha dit que “dels vuit partits igualats que han jugat, n'han guanyat sis, el que vol dir que tenen molta capacitat competitiva”. Pel que fa al filial blaugrana, l'entrenador català ha dit que per a l'equip “és una bona oportunitat per demostrar que el bon partit fet contra el Navarra no va ser fruit d'un dia i que el treball que estem fent ens dóna capacitat de ser consistents”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut