El FC Barcelona i el Consell de Penyes celebren el Plenari previ a l’Assemblea

El FC Barcelona i el Consell de Penyes celebren el Plenari previ a l’Assemblea

El vicepresident Jordi Cardoner ha insistit que un dels grans objectius fins al 2016 és “acostar les penyes amb els socis”

A un dia de l’Assemblea General Ordinària del Club, s’ha portat a terme un plenari entre el Consell de Penyes i representants del Club. Hi ha assistit, per una banda, els delegats dels penyistes i per l’altra, entre d’altres, el vicepresident Jordi Cardoner, el directiu en cap de la comissió social, Pau Vilanova, i el Síndic de les Penyes, Ramon Termens.

Cardoner ha donar la benvinguda als integrants del Consell i els hi ha recordat la importància de l’Assemblea d’aquest dissabte per a la figura del penyista. I és que per primera vegada podria quedar vinculada al Club a través dels Estatuts i els presidents de Federacions seran nomenats compromissaris. A més, el vicepresident de l’Àrea Social ha remarcat l’objectiu fins al final del mandat de la Junta Directiva (2016): “Acostar les penyes amb el soci”.

Doble sessió

Precisament, en la reunió s’ha exposat la feina feta en els últims tres anys i la que queda per fer en els tres següents. Aquest dissabte al matí hi haurà una nova trobada. Alguns aspectes a parlar seran els nous carnets de penyista que entraran en vigor aquesta tardor i d’algunes situacions que s’han produït arran de la nova normativa que afecta a les penyes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut