Ampliació del termini de pagament del carnet del penyista

Ampliació del termini de pagament del carnet del penyista

Les penyes poden facilitar les dades de pagament per al carnet del penyista fins al proper 31 d’octubre

El passat 7 d’octubre es va obrir el formulari per facilitar les dades de pagament i facturació del carnet del penyista. Fins al 22 d’octubre prop de 1.000 penyes ja han omplert el formulari facilitant les dades per efectuar els dos càrrecs del carnet (el primer, a finals de desembre, i un segon, a finals de gener).

En aquest moment el formulari segueix obert, i ho seguirà estant fins a final de mes, per tal que totes les penyes puguin rebre els carnets dels seus penyistes dins els períodes establerts. D’aquesta manera, fins al 31 d’octubre es poden facilitar les dades mitjançant el formulari disponible, o bé rectificar-les, si cal, enviant un correu al Departament de Penyes.

Els carnets, en tràmit

En aquests moments el Club està tramitant la producció i l’enviament dels carnets dels més de 145.000 penyistes que consten en el cens de les 1.354 penyes oficials del FC Barcelona. Totes aquelles penyes que hagin facilitat les dades de facturació rebran a partir del 10 de novembre el gruix dels carnets per poder repartir-los entre els seus penyistes.

Facilitats de pagament

La factura amb el cost dels carnets arribarà durant el mes de novembre. Malgrat tot, tal com es va acordar, i per donar les màximes facilitats al conjunt de penyes, els carnets es pagaran en dos terminis. El primer serà a partir del dia 15 de desembre, i el segon, a partir del dia 30 de gener.

D’aquesta manera, les penyes tindran entre mes i mig i tres mesos per realitzar el repartiment i fer efectiu el pagament dels carnets dels seus penyistes.

Recordem que aquest carnet anirà per anys naturals, com el carnet de soci o bé el carnet de compromís. Malgrat tot, el primer carnet del penyista de la història tindrà validesa des de finals del 2013 i tot el 2014. A més, anirem informant de tots els avantatges dels quals podran gaudir els penyistes durant la temporada amb el seu carnet.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut