El Juvenil A del Barça venç el Celtic amb dos gols de Sanabria

El Juvenil A ha sumat la segona victòria a la UEFA Youth League a Cappielow Park davant el Celtic amb dos gols de Sanabria Els jugadors de Vinyals han sabut superar el joc directe i físic dels escocesos amb qualitat i possessió de la pilota

El Juvenil A ha aconseguit endur-se la victòria (1-2) davant d’un Celtic de Glasgow que s’ha mostrat molt batallador durant els noranta minuts. El davanter Sanabria ha estat l’autor dels dos gols dels blaugranes però tot l’equip ha estat a un nivell molt competitiu per endur-se els tres punts de Cappielow Park.

El paraguaià Tonny Sanabria posava al davant el Barça al minut 14 i al 52 Johnstone empatava el partit després d’una sortida fulgurant dels escocesos a la segona meitat. A set minuts per al final el paraguaià feia el seu doblet gràcies a un magistral xut de falta contra el qual res ha pogut fer el porter Oberschmidt.

Sanabria, gol; Adama, desequilibri

El Juvenil A ha iniciat el partit amb la idea de tenir la possessió de la pilota evitant el joc més directe del Celtic. A la primera ocasió dels blaugranes, al minut 14 de partit, Sanabria ha materialitzat el primer gol aprofitant una gran passada d’Enguene. El paraguaià ha batut el porter local, Oberschmidt, d’efectiu xut creuat.

Adama feia malifetes per la banda dreta trencant sovint la rocosa defensa escocesa mentre Ortega ha rematat en dues ocasions i ha creat cert perill, la primera de cap dins de l’àrea i la segona a la sortida d’un córner amb un xut desviat per sobre de l’arc local.

El Celtic, directe

Els escocesos han intentat fer mal als blaugranes mitjançant el seu joc més directe, buscant els espais i les segones jugades. D’aquí les nombroses vegades que els nois de Kennedy han caigut en fora de joc.

Als primers 45 minuts els locals han tingut dues ocasions però no gaire clares. Mcilduff ha fet una bona jugada per la dreta al minut 13 que no ha trobat rematador i McMulan, als 25 minuts, ha provat Ondoa des de fora de l’àrea amb un fort xut que ha pogut blocar sense problemes el porter camerunès.

Segona part d’anada i tornada

El Celtic ha sortit dels vestidors buscant una pressió més asfixiant i un joc més agressiu. Arran d’això ha arribat l’empat, obra de Johnstone, al minut 52, que ha culminat una bona jugada per la dreta de l’atac local.

En l’última mitja hora el partit ha estat d’anada i tornada, i els dos equips han tingut clares ocasions de gol per desfer l’empat. Huertas i Sanabria han estat a punt d’aconseguir l’objectiu fins que al minut 83 el paraguaià ha convertit una falta amb un xut ple de força i efecte que ha superat Oberschmidt.

En els minuts finals els de Vinyals han tingut alguna ocasió més per sentenciar el partit, però s’ha acabat amb el resultat d’1 a 2. Amb aquesta victòria, el Juvenil A seguirà al capdavant del grup H amb 6 punts de 6 possibles.