La primera gran exhibició de Neymar Jr amb el Barça

La primera gran exhibició de Neymar Jr amb el Barça

El brasiler va liderar l’atac blaugrana i va provocar la targeta vermella a Brown Celtic Park va viure un partit completíssim de l’‘11’, que va participar més que mai en el joc

Sense Messi, lesionat, era l’hora de Neymar Jr. Així ho reclamava la premsa escrita catalana en les seves portades de dimarts. I el brasiler va respondre com ho fan els cracs de veritat: amb un partidàs. Segurament, el seu millor matx des que va fitxar pel FC Barcelona aquest estiu. Celtic Park en va ser testimoni (0-1).

El partit del brasiler es resumeix amb tres paraules: implicació, atreviment i desbordament. Va demanar la pilota, va encarar els rivals i va sortir-se’n. Va ser ell qui va provocar la vermella de Brown, superat per la velocitat de l’‘11’ culer en el minut 57 de partit.

13 regats provats

Ubicat al costat esquerre de l’atac blaugrana, Neymar Jr va ser la principal referència ofensiva a Glasgow. Va intervenir en un total de 105 accions, les mateixes que el dia del Sevilla i el seu rècord com a culer. Les 56 passades bones –de les 70 que va provar- també suposen una nova marca en els seus registres, així com els 13 intents de regat. En vuit ocasions el brasiler va deixar enrere el seu marcador.

Tan rematador com tot el Celtic

Aquest atreviment també va fer que perdés fins a 14 pilotes, un mal menor si es té en compte tot el que va aportar Neymar Jr a l’equip. Seva va ser la passada cap a Alexis que va originar el gol de la victòria de Cesc. També va ser el blaugrana amb més faltes rebudes (4) i el jugador que més va rematar (5). De fet, va xutar tants cops com tot el Celtic FC.

El seu tercer partit sencer

Totes les mirades han estat posades en Neymar Jr durant aquest tram inicial de temporada. Martino, però, ha tingut paciència amb ell. El de Celtic Park va ser tot just el seu partit sencer com a blaugrana, juntament amb el de la tornada de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid (0-0) i amb el de Lliga contra el Sevilla (3-2). En cap, però, va tenir un rol tan important com a Escòcia. Neymar Jr segueix creixent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut