FC Barcelona- Valladolid: Perseguint la vuitena

FC Barcelona- Valladolid: Perseguint la vuitena

22 hores, Canal+Liga i GolT: El Barça busca ampliar el seu millor inici de la història davant del Valladolid

El Barça de Tata Martino té una gran oportunitat aquest dissabte per ampliar el millor inici de Lliga de la història del Club. Amb set victòries en set jornades, el vuitè partit del campionat porta el Valladolid al Camp Nou. És el compromís previ a una nova aturada per compromisos internacionals i coincideix amb l'Assemblea. Un altre triomf mantindria els blaugranes en el liderat de la classificació, a l’espera del resultat de l’Atlètic de Madrid (que rep el Celta el diumenge al migdia).

Sense el ‘10’, però amb recursos

Ho intentaran, de nou, sense Leo Messi. L’argentí es va lesionar a la jornada anterior a Almeria i ja es va perdre el matx de Champions de dimarts. Precisament a Escòcia, el Barça va fer una autèntica demostració de sobrietat. Va ser un triomf coral (0-1). Una altra espurna per a l’optimisme i per incrementar la confiança de l’equip.

Martino va convocar 18 homes per a la cita. A banda de Messi, les seves baixes seran els lesionats Mascherano, Jordi Alba, Puyol, Cuenca i Afellay. En el cas del capità, l’entrenador va posar el següent partit de Lliga -després de l’aturada- com la data de la seva esperada reaparició.

Un Valladolid tocat

El Valladolid, per la seva banda, també es presentarà amb nombroses absències. La més destacada és la d’Óscar, un dels seus principals artillers. Tampoc hi seran Manucho, Víctor Pérez, Larsson, Álvaro Rubio i Sastre.

El Valladolid, que arriba després de dos empats consecutius, és setzè i està aprofitant el bon moment de la parella d’atacants golejadors que formen Guerra i Osorio. Segurament necessitarà les seves dianes per trencar la mala ratxa al Camp Nou: només hi ha guanyat dues vegades en tota la història de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut