Dotze jugadors convocats amb les seves seleccions

Dotze jugadors convocats amb les seves seleccions

Messi i Mascherano, tots dos lesionats, no viatgen amb la selecció Argentina i la selecció espanyola és qui més jugadors s’emporta (7)

En els propers dies, el FC Barcelona no podrà disposar de dotze jugadors de la seva plantilla per l’aturada de la Lliga per compromisos de seleccions. Vicente del Bosque ha convocat set futbolistes blaugrana per disputar dos partits de classificació per al Mundial 2014: Víctor Valdés, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Andrés Iniesta, Xavi Hernández, Cesc Fàbregas i Pedro Rodríguez.

També han estat cridats pels seus seleccionadors per buscar la classificació a la cita mundialista Alex Song (Camerun) i Alexis Sánchez (Xile). Dani Alves i Neymar JR disputaran dos amistosos amb el Brasil contra Corea del Sud i Zàmbia. Sergi Roberto, per la seva banda, ha estat seleccionat per disputar amb la selecció Espanyola Sub-21 dos partits de classificació per a l’Europeu de l’any 2015.

Espanya, amb la classificació encarada

La selecció de Del Bosque lidera el seu grup empatada a 14 punts amb França i, previsiblement, no hauria de tenir problemes per aconseguir el pas al Mundial. El Camerun, amb Alex Song a les seves files, disputarà l’anada  d’una eliminatòria decisiva amb Tunísia. La tornada serà a la propera aturada de seleccions. Alexis Sánchez també lluitarà per la plaça mundialista, però en aquest cas Xile, tercera ara mateix, ha de mirar de quedar entre les quatre primeres seleccions del grup sud-americà per tenir accés directe al Mundial.

Aquest és el calendari de partits amb presència de jugadors del primer equip del Barça:

·10 d’octubre

Espanya Sub-21 - Bòsnia (20.30 h, Cuatro)

·11 d’octubre
Espanya – Bielorússia (22 h, Telecinco)
Colòmbia – Xile (22 h)

·12 d’octubre
Corea del Sud – Brasil (13 h, Esport3)

·13 d’octubre
Tunísia – Camerun (19 h)

·14 d’octubre
Espanya Sub-21 – Hongria (22.00 h)

·15 d’octubre
Espanya – Geòrgia (21 h, Telecinco)
Brasil – Zàmbia (21.30 h)

·16 d’octubre
Xile – Equador (01.30 h)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut