Pòquer de Supercopes

Pòquer de Supercopes

L’hoquei patins blaugrana s’ha afegit aquest diumenge als èxits del futbol, l’handbol i el futbol sala i ha completat un magnífic pòquer de Supercopes d’Espanya

El FC Barcelona ha aconseguit quatre de les cinc Supercopes d’Espanya a les quals aspirava. Únicament la secció de bàsquet, que aquest dissabte es va quedar a les portes d’aconseguir-la, no ha pogut portar un nou trofeu a les vitrines del Museu. El futbol, l’handbol, el futbol sala i l’hoquei patins han completat un magnífic pòquer de Supercopes d’Espanya en clau blaugrana. Per Tata Martino i Ricard Muñoz són els seus primers títols com a entrenadors del Barça i pel Barça Alusport va significar la primera Supercopa de la història de la secció.

El Barça de Martino va sumar l’onzena Supercopa de la història després de superar l’Atlètic de Madrid gràcies al valor doble del gol marcat al Vicente Calderón (1-1 i 0-0). El Barça de Xavi Pascual es va imposar al Naturhouse La Rioja en la final disputada a Valladolid (40-31) i va aconseguir d’aquesta manera la setzena Supercopa per a la secció. El Barça Alusport va fer història després de superar ElPozo Múrcia en una final vibrant (0-1 i 5-5). Finalment, el Barça de Ricard Muñoz també va haver de treballar de valent aquest diumenge per guanyar el Reus Deportiu a la tanda de penals i sumar la setena Supercopa de la secció d’hoquei patins. Un bon inici de temporada que tots els protagonistes volen que tingui continuïtat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut