5a Trobada anual de MuscleTech Network

5a Trobada anual de MuscleTech Network

Aquestes jornades són la referència mundial com a fòrum de trobada d’investigadors i metges per intercanviar les últimes tendències i innovacions en el camp del múscul esquelètic i el tendó

El proper dilluns 14 d’octubre a les 9 hores es farà el tret de sortida de la 5a Trobada anual de MuscleTech Network. Aquestes jornades se celebraran els dies 14 i 15 d’octubre a l’Auditori 1899 de les instal·lacions del Club i són la referència en l’àmbit mundial com a fòrum de trobada d’investigadors i metges per intercanviar i discutir les últimes tendències i innovacions en el camp del múscul esquelètic i el tendó. Les jornades estan organitzades pel FC Barcelona i el Centre Tecnològic Leitat i compten amb la col·laboració de la Fundació FC Barcelona i la Fundación Leo Messi.

Les jornades s’obriran dilluns amb l’acte inaugural a càrrec del Dr. Jordi Monés, directiu de l’àrea mèdica del FC Barcelona; d’Eusebi Cima, president del Centre Tecnològic Leitat; del Dr. Xavier Gassó, director de gestió sanitària a Egarsat; d’Ivan Tibau, Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; i de Xavier Amador, director de Relacions Institucionals de l’Àrea de Qualitat de Vida i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

Participació del directiu Jordi Monés

Les jornades comptaran amb la participació del directiu Jordi Monés i de la dels doctors del Club Gil Rodas, Lluís Til, Ricard Pruna, Daniel Medina i Xavier Yanguas, així com amb les ponències dels millors investigadors a tot el món en l’àmbit del múscul i el tendó. Més de 200 professionals internacionals formaran el públic assistent.

Investigació sobre lesions musculars i tendinoses

Aquestes jornades científiques, organitzades per MuscleTech Network, tenen com a objectiu el debat sobre la investigació en les lesions musculars i tendinoses, com passar de l’evidència científica a la pràctica clínica.

MuscleTech Network és una xarxa que promou la recerca i la comunicació entre científics i professionals internacionals, que treballen en hospitals, universitats i centres d’investigació perquè aquests nous tractaments es converteixin en una realitat curativa per als pacients.

En els últims quatre anys MuscleTech ha promogut 12 projectes d’investigació i s’ha dedicat al foment i la realització de recerca i difusió de resultats orientats a nous enfocs per al tractament de lesions, la millora de la medicina esportiva, la promoció de la pràctica saludable de l’esport i la resolució de problemàtiques d’implicació social en l’àmbit del múscul i el tendó.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut