PSG Handball – FC Barcelona: Qüestió de francesos

PSG Handball – FC Barcelona: Qüestió de francesos

Tres dels jugadors francesos del PSG Handball i els francesos blaugrana Karabatic i Sorhaindo expliquen com veuen el partit de diumenge

Samuel Honrubia, Luc Abalo i Daniel Narcisse, per part de PSG Handball, i Nikola Karabatic i Cedric Sorhaindo, del FC Barcelona, són cinc dels jugadors francesos que disputaran el partit de la jornada 4 de la VELUX EHF Champions League de diumenge a París. En una iniciativa conjunta de www.psghand.fr i www.fcbarcelona.cat, expliquen com veuen un dels millors partits de l’handbol mundial.

Respecte per a un gran adversari

El retorn a la màxima competició de l’handbol europeu de París és un motiu d’alegria i respecte per a Karabatic i Sorhaindo. El lateral blaugrana ha explicat que París és “un grandíssim equip, ple de jugadors de gran nivell, que poden guanyar-ho tot”, i ha afegit: “Estic molt content que França torni a tenir un gran equip d’handbol”.

“Molt alegre que París i França tinguin un gran equip de nou a Europa. En poc temps seran a dalt de tot”, va manifestar Cedric Sorhaindo.

Preguntats per com veien el Barça per dins, Sorhaindo diu que són “un equip amb totes les posicions cobertes i en què la cultura del triomfs és intrínseca a la filosofia del Club”, i alhora ha declarat: “Busquem sempre ser millors i partits com el del PSG donen més sentit, encara, a la nostra feina”.

Comparant el PSG i el FC Barcelona, Nikola Karabatic feia una reflexió clara: “Quan juguem davant el PSG Handball sabrem quin nivell tenim cada equip. Estic segur que serà un gran partit entre dos grans equips”.

Seguint el camí

Narcisse, Honrubia i Abalo expliquen que el camí a seguir per a la nova etapa del PSG Handball és el que ha seguit el Barça al llarg de la seva història.

“El Barça té una història a l’handbol en què falta París, però nosaltres la comencem a escriure. Cal temps i treball, però estem en el camí”, declarava Daniel Narcisse. El seu company Samuel Honrubia afirmava: “El Barça és el favorit per guanyar la Champions. És el rival més difícil a Europa i caldrà el nostre millor handbol per superar-los”.

Per la seva banda, Luc Abalo, exjugador del BM Ciudad Real i el BM Atlètic de Madrid, declarava: “Hem de tractar de copiar el que fa bé el Barça i millorar-ho. Fan molt des de fa molt de temps, però a la pista no tenim res a envejar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut