El nou Milan d’Allegri: així són ara els italians

El nou Milan d’Allegri: així són ara els italians

Els rossoneri han canviat algunes peces respecte a la temporada passada, però segueixen sota la batuta del mateix tècnic El pròxim rival a la Champions destaca per la seva qualitat atacant i busca una major estabilitat defensiva

El Milan, el proper rival a la Lliga de Campions del Barça, continua amb el rejoveniment de la seva plantilla iniciat fa dues temporades. Ja ho van poder comprovar de primera mà els blaugranes la temporada passada, quan se’l van trobar als vuitens de final. Com llavors, els italians els dirigeix Massimiliano Allegri, però amb novetats importants a les seves files.

Reforços ofensius i traspassos sonats

La principal és Mario Balotelli. El davanter italià va arribar a mitjans de la temporada passada al Milan, però no va poder ser inscrit a la Champions i va veure l’eliminatòria contra el Barça des de la grada. Ara, tot i els problemes físics, és la gran amenaça milanista. Forma un atac ple de talent amb El Shaarawy. I és que el Milan té un important potencial ofensiu.

De fet, els principals reforços per a Allegri aquesta temporada han estat a la zona d’elaboració i al davant. És el cas de Kaká (Madrid), Matri (Juventus) i Saponara (Empoli). El múscul a la medul·lar l’aporten De Jong i Muntari. La creativitat és a les botes de Montolivo i Robinho.

Per contra, entre els futbolistes que van abandonar el Club l’estiu passat hi ha Kevin Prince Boateng, golejador en dos dels tres últims partits del Barça a San Siro. Una absència de pes. Tampoc hi són ja altres il·lustres com Ambrosini o Yepes.

Canvis als laterals

Indubtablement, la línia del Milan que generava més dubtes a principis de temporada era la rereguarda. En els dos partits contra el Barça van jugar Abbiati (porteria), Abate, Mexes, Zapata i Constant. En el present exercici, Allegri continua utilitzant la mateixa parella de centrals (Mexes-Zapata), però als laterals s’ha guanyat un lloc Emanuelson i l’altre se’l disputa Constant amb Zaccardo. L’última incorporació, Adil Rami (València), no podrà jugar fins al gener.

De moment, l’equip encara no ha trobat la consistència necessària per ser al capdamunt de la Lliga italiana. A la vuitena jornada és vuitè, a 13 punts de la Roma, amb 14 gols a favor i 13 en contra.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut