El Barça, líder en solitari de la Lliga

El Barça, líder en solitari de la Lliga

Després de la derrota de l’Atlètic de Madrid, els de Martino són líders en solitari de Primera Divisió, amb 25 punts, un més que els matalassers El Barça acumula 46 jornades seguides sent líder de la Lliga i està a només set del rècord històric

L’empat d’aquest dissabte a El Sadar (0-0), combinat amb la derrota de l’Atlètic de Madrid a Cornellà–El Prat (1-0), deixa el Barça com a líder en solitari de la Lliga, amb 25 punts, un més que els matalassers i tres més que el Reial Madrid, el proper rival al Camp Nou.

Repassem aquesta i altres dades a continuació:

- El Barça acumula 46 jornades seguides sent líder de la Lliga i està a només set del rècord històric.

- El Barça ha mantingut la porteria a zero en vuit dels 13 partits oficials disputats fins ara.

- Des del 28 de gener de 2011, al camp del Vila-real, que el Barça no es quedava sense marcar a la Lliga. Sumava 64 jornades seguides marcant.

- Puyol va tornar a ser titular a l’eix de la defensa. L’últim partit com a titular era el Barça-Deportivo de la 27a jornada de Lliga de la temporada 2012/13.

- Carles Puyol i Marc Bartra mai havien compartit titularitat en un mateix partit. Aquest dissabte ho van fer a El Sadar.

- Puyol va saldar el seu retorn havent disputat 90 minuts. Va completar 68 passades bones -un 99% d’encert-, va refusar nou pilotes, en va recuperar 13, no va cometre cap falta i en va rebre dues.

- La de Montoya va ser la seva segona titularitat d’aquesta temporada. La primera va ser al camp del Rayo (0-4).

- Per a Cesc Fàbregas i Marc Bartra va ser la seva quarta titularitat consecutiva.

- L’onze inicial del Barça a El Sadar el van formar nou jugadors de la casa i dos brasilers.

- El millor passador al camp del Osasuna va ser Andrés Iniesta, que va realitzar un total de 125 passades, 108 de les quals, bones.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut