Zubizarreta: “El Milan és el Milan”

Zubizarreta: “El Milan és el Milan”

El director esportiu ha destacat el prestigi i la perillositat del proper rival del Barça a la Lliga de Campions “No hi ha lectures definitives”, ha assenyalat sobre el Clàssic de dissabte

El director esportiu Andoni Zubizarreta ha viatjat a Itàlia conscient del que es trobarà dimarts el Barça a la tercera jornada de la Lliga de Campions. “El Milan, es diguin com es diguin els seus jugadors, és el Milan. És un històric, sap jugar aquestes competicions i esprémer tot el que tenen de positiu. També tenen la capacitat d’eliminar les virtuts del rival”, ha explicat."El Milan és un històric, sap jugar aquestes competicions i esprémer tot el que tenen de positiu"
El basc ha negat rotundament que es tracti d’un duel inoportú, just abans del Clàssic de dissabte. Segons ell, “sempre és un gran moment per jugar a San Siro”.

El Clàssic no serà decisiu

Precisament, respecte al Barça-Madrid, Zubizarreta li ha volgut treure una dosi de dramatisme: “Ens plantegem la Lliga per ser campions al final. La resta és circumstancial, no hi ha lectures definitives”. I ha exposat que els blaugranes s’hi presentaran en una posició desitjada: “S’han de mirar les coses amb la perspectiva del temps. Si a principis de temporada ens diuen que arribem a aquestes alçades en aquesta situació ens hauria semblat bé”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut