AC Milan - FC Barcelona: Un clàssic

AC Milan - FC Barcelona: Un clàssic

20.45 h, TVE1 i TV3: El Barça torna a San Siro quatre dies abans de rebre el Madrid

La setmana gran del barcelonisme té dues etapes de primera categoria: a San Siro i el Clàssic al Camp Nou. Primer de tot, doncs, l’equip se centra en la visita al Milan d'avui. Es tracta d’un partit sempre atractiu entre dos grans del futbol europeu, corresponent a la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions.

El temple de San Siro és conegudíssim per a la plantilla blaugrana. Serà la seva sisena presència en cinc temporades (dues a l’Inter i quatre al Milan). La més recent va ser a la temporada passada, quan els locals es van imposar per 2-0 a l’anada dels vuitens de final. El Barça acabaria remuntant amb un 4-0 a la tornada. D’aquestes cinc visites anteriors, els culers només van poder vèncer a la fase de grups 2011/12 (2-3 al Milan).

Ara mateix, després de la disputa de dues jornades, el Barça encapçala la lligueta amb 6 punts. El Milan el persegueix amb 4, mentre que l’Ajax i el Celtic tenen 1 i 0 punts respectivament. Per tant, el duel d’Itàlia és decisiu per a la part capdavantera del grup.

Martino, amb moltes opcions

El conjunt que dirigeix Tata Martino arriba a San Siro invicte aquesta temporada i amb tota la plantilla disponible, tret dels lesionats Jordi Alba i Afellay. Així doncs, hi ha múltiples opcions en totes les línies, començant per la parella de centrals, gràcies a la recuperació de Carles Puyol. Tant el capità com Leo Messi van reaparèixer dissabte en l’empat blaugrana al camp de l’Osasuna (0-0).

Pendents de Balotelli

El Milan, per la seva banda, afronta el matx amb el dubte de la seva principal estrella, Mario Balotelli, que finalment va entrar a la convocatòria. Per contra, no hi és el seu porter habitual, Christian Abbiati. Els ‘rossoneri’ -que en dos anys han perdut puntals com Ibrahimovic, Thiago Silva o Boateng i segueixen rejovenint l’equip- han realitzat un inici de curs força irregular. Això sí, a casa seva, el Milan sempre és una amenaça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut