Allau de peticions d’entrades per al Barça-Madrid

Allau de peticions d’entrades per al Barça-Madrid

En només cinc minuts, el lloc web del Club ha registrat més de 12.000 peticions de localitats per al Clàssic La caiguda del sistema de venda de localitats s’ha restablert a partir de les 12 del migdia

L’interès per assistir al Barça-Real Madrid de dissabte és màxim. Coincidint amb la posada a la venda de les entrades per al Clàssic, el lloc web del Club ha registrat, entre les 10 i les 10.05 hores, un total de 12.000 peticions diferents per accedir a la pàgina de venda d’entrades. Aquesta allau de sol·licituds ha col·lapsat el sistema, que s’ha reestablert a ple funcionament a partir de les 12 hores.

Aquest nivell d’expectació supera amb escreix el rècord anterior. Fins avui la punta màxima de peticions va registrar-se l’any 2011, coincidint amb la venda de les entrades de la semifinal de la Lliga de Campions, Barça-Madrid. En aquell cas, es van comptabilitzar un màxim de 5.000 peticions diferents i simultànies.

Aquestes 12.000 peticions registrades en cinc minuts per al Barça-Real Madrid contrasten amb les 10.000 que van registrar-se durant les 24 hores del dia d’ahir per a tota la resta de partits en venda, una dada que serveix per contextualitzar l’expectació que desperta el partit entre els aficionats.

Segueix la venda

El procés de venda continua a través de fcbarcelona.cat i ticketmaster.es, tot i que dissabte les taquilles estaran obertes. Els aficionats podran adquirir un màxim de dues localitats per persona. Com que la demanda per viure en directe aquest partit és molt alta i la disponibilitat és baixa, el volum d’entrades a la venda dependrà exclusivament de les alliberacions que s’hagin produït gràcies al Seient Lliure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut