El FC Barcelona encadena 20 victòries consecutives de Lliga al Camp Nou

El FC Barcelona encadena 20 victòries consecutives de Lliga al Camp Nou

En aquesta vintena de duels s’han marcat 73 gols i se n’han encaixat 17 El resultat més habitual ha estat un 4-1, que s’ha repetit fins en quatre ocasions

L’aficionat del Barça que cada dues setmanes es desplaça fins al Camp Nou ho fa amb la seguretat que gaudirà de l’espectable futbolístic i d’un nou triomf del FC Barcelona. I és que els darrers 20 partits de Lliga jugats a l’estadi blaugrana han acabat de la mateixa manera: amb victòria blaugrana.

A més de partits guanyats, en aquests últims 20 enfrontaments de Lliga la parròquia blaugrana ha pogut celebrar fins a 73 gols, una mitjana de 3,65 per partit, i només n’ha hagut de lamentar 17, que són 0,85 per matx.

4-1, el resultat més repetit

En aquests 20 partits disputats entre el 3 de novembre del 2012 i el dissabte 26 d’octubre de 2013, el resultat més habitual ha estat un 4-1. Així han acabat el partits fins en quatre ocasions: contra Atlètic de Madrid i Màlaga, la temporada passada, i, aquest curs, davant la Reial Societat i  el Valladolid.

Per trobar el darrer partit de Lliga en què el Barça no va guanyar al Camp Nou, cal remuntar-se més d’un any enrere, fins al 7 d’octubre del 2012. Va ser la setena jornada de la competició estatal quan el Clàssic contra el Reial Madrid va finalitzar amb empat (2-2). Pel que fa a l’última derrota a casa i en Lliga, aquesta va arribar fa dues temporades, el 21 d’abril del 2012, quan van ser els madrilenys els vencedors del Clàssic (1-2).

Registres similars entre Tito i Tata

Des de la desena jornada de la temporada 2012/13 i fins a la 38a, el Barça va fer del Camp Nou un fortí i va acabar aconseguint la Lliga dels 100 punts. En aquests 15 enfrontaments jugats a casa, el conjunt de Tito Vilanova va fer 53 dianes i en va encaixar 12. És a dir, cada partit feia 3,53 gols de mitjana i en va encaixar menys d’un per partit (0,8).

Per altra banda, el Barça 2013/14 entrenat per Tata Martino manté els registres positius de la temporada anterior. En els primers cinc duels de Lliga, s’han transformat 20 dianes (4 per partit) i se n’han rebut 5 (1 per partit).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut