100 dies del debut de Neymar amb el Barça

100 dies del debut de Neymar amb el Barça

El primer partit del brasiler de blaugrana va ser un amistós de pretemporada a la localitat polonesa de Gdansk Va entrar progressivament a l’equip i ja suma 4 gols i 8 assistències en 15 partits oficials

Aquest dimecres es compleixen 100 dies del primer partit de Neymar Jr amb el FC Barcelona. Era el 30 de juliol i el conjunt blaugrana disputava a Gdansk (Polònia) el tercer dels sis amistosos de pretemporada. Al minut 78, Neymar va entrar al terreny de joc en substitució d’Alexis i contribuiria en l’empat a dos definitiu.

Aquest partit es va jugar just després de la seva incorporació a l’equip, que s’havia endarrerit per la disputa de la Copa de les Confederacions amb el Brasil. Neymar, doncs, tot just estava vivint les seves primeres hores en blaugrana.

En progressió

Al principi, el tècnic Tata Martino va tenir molta cura de la seva condició física. La seva entrada a l’equip seria progressiva. Així, va començar des de la banqueta a les dues primeres jornades de Lliga, però a partir de la tercera s’aferraria a la titularitat. Habitualment decantat a la banda esquerra, Neymar aporta desequilibri, elegància i instint golejador a l’equip. Ha destacat, sobretot, per les bones passades que han transformat en gol els seus companys.

Fins ara, el crac brasiler ha disputat 15 partits oficials amb el Barça. Es reparteixen així: 10 de Lliga, 3 de Champions i 2 de Supercopa d’Espanya. El balanç és d’onze victòries i quatre empats. Suma ja quatre gols i vuit assistències en el global de competicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut