Ajax-Barça: entrades assignades per a Amsterdam

Ajax-Barça: entrades assignades per a Amsterdam

Els 1.356 socis que han sol·licitat entrades per assistir a l’Ajax-Barça de Lliga de Campions del 26 de novembre podran viatjar a veure el partit en directe a Holanda

Aquest dimecres a les 19 hores ha expirat el termini per fer les sol·licituds d’entrades per al partit Ajax-FC Barcelona, que correspon a la cinquena jornada de la Lliga de Campions, i que es disputarà el dimarts 26 de novembre a l’Amsterdam Arena. Des de dimarts al matí, els socis han demanat un total de 1.356 entrades –agrupades en 565 sol·licituds- i, per tant, tots els sol·licitants podran anar a veure el partit en directe.

Com que els socis no han sol·licitat més entrades que les que estaven disponibles per a aquest col·lectiu (1.748), no serà necessari fer el sorteig que estava previst per a aquest dijous.

4-0 a la primera volta

El Barça-Ajax va inaugurar el grup H de la Lliga de Campions el 18 de setembre. Llavors el conjunt blaugrana es va imposar per un contundent 4-0 amb tres gols de Leo Messi i un altre de Gerard Piqué.

Per al Barça, el partit a l’Amsterdam Arena serà enmig dels partits de Lliga que l’enfrontaran al Granada al Camp Nou (jornada 14) i a l’Athletic Club, al nou San Mamés (jornada 15). Serà la primera visita oficial culer al camp de l’Ajax.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut