El FC Cartagena, rival del Barça a la Copa

El FC Cartagena, rival del Barça a la Copa

Els de Tata Martino s’enfrontaran al FC Cartagena, de Segona B, als setzens de final de la Copa del Rei Actualment, el Cartagena és el segon classificat del Grup IV de la categoria de bronze

El sorteig celebrat aquest divendres al matí a Madrid ha emparellat el FC Barcelona amb el FC Cartagena als setzens de final de la Copa del Rei. El partit d’anada es disputarà el 7 o el 8 de desembre al Cartagonova, un estadi inspirat en el Miniestadi blaugrana. La tornada serà al Camp Nou el 18 de desembre.

El FC Cartagena ocupa la segona posició del seu grup de Segona B, per darrere de l’Albacete Balompié. Els de Luis García Tevenet presenten un balanç de vuit victòries, dos empats i dues derrotes en les 12 jornades disputades fins ara per un total de 26 punts.

Girona o Getafe, rivals als possibles vuitens

Si el Barça accedeix a vuitens de final, s'enfrontarà al guanyador del Girona-Getafe. En aquest cas, l’anada seria al Camp Nou, el 8 de gener, i la tornada a fora, el 15 gener. A quarts, el rival podria ser el Valladolid, el Rayo, el Recreativo o el Llevant. L’anada seria a fora, el 22 de gener, i la tornada, a l’Estadi, el 29 de gener.

Si els de Tata Martino es plantessin a les semifinals del torneig del KO els possibles rivals serien l’Algesires, la Reial Societat, el Vila-real, l’Elx, Las Palmas, l’Almeria, el Racing o el Sevilla. Així doncs, segons la configuració del quadre, el Barça i el Reial Madrid només podrien coincidir en una hipotètica final.

[[BOTOVERMELL::EL QUADRE++DE LA COPA::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/classificacio-copa-del-rei::HOR::NF::TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut