Felicitació de Nadal

Felicitació de Nadal

Encara ets a temps de dibuixar la felicitació de Nadal del FC Barcelona, és a dir, aquella que el Club utilitzarà per felicitar tots els socis, penyistes, amics, jugadors i entrenadors. Recorda enviar el teu dibuix!

Els socis júniors rebreu durant aquesta setmana la plantilla amb les indicacions per poder participar a la Mostra de Nadales d’enguany i  com cada any tots els nens i nenes socis del Club esteu convidats a enviar el vostre millor dibuix de Nadal. Es pot utilitzar qualsevol tècnica: colors, retoladors, ceres, aquarel·les i és millor que no inclogueu text a la vostra creació. El podeu enviar per correu postal o bé si voleu assegurar-vos que el vostre dibuix arriba al Club, també podeu venir a la Seu Social i dipositar-lo en qualsevol de les bústies que hi posarem especialment per recollir tots els dibuixos.

Ja podeu participar a la IX Mostra de Nadales Blaugrana! Recorda enviar el teu dibuix!

Exposició de Nadales

Totes les Nadales estaran exposades al Museu del FC Barcelona (entrada gratuïta per a socis), durant les vacances de Nadal, entre el 23 de desembre i el 7 de gener. 

Descarrega’t la plantilla i fes el teu millor dibuix amb el tema ‘LA BANDERA DE NADAL DEL BARÇA’!

 

[[BOTOVERMELL::Descarrega't la plantilla++::http://media3.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/071/592/original/final_print.v1382366006.pdf::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut