Messi, de 6 a 8 setmanes de baixa

Messi, de 6 a 8 setmanes de baixa

El davanter argentí té un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra Si es compleixen els terminis de recuperació establerts, es perdrà un mínim de 8 partits

Segons han informat els Serveis Mèdics del Club, les proves realitzades aquest dilluns al matí a Leo Messi han confirmat que el jugador té un trencament muscular al bíceps femoral de la cama esquerra. El temps de baixa aproximat és d'entre 6 i 8 setmanes. La primera part de la recuperació es realitzarà a Barcelona i la segona, a Buenos Aires.

Cal recordar que Messi va haver de ser substituït al minut 19 del Betis-Barça per culpa d’aquests problemes físics. Comptant el del Benito Villamarín, el '10' blaugrana sumava 16 partits oficials i 14 gols en l'exercici 2013/14.

El que es perdrà

Si es compleixen els terminis de recuperació establerts, Leo Messi es perdrà un mínim de 8 partits. Seran quatre de Lliga (Granada, Athletic Club, Vila-real i Getafe), dos de Champions (Ajax i Celtic) i dos més de Copa del Rei (l'eliminatòria davant el Cartagena). La seva reaparició es preveu per al mes de gener del 2014. El nou any començarà amb un Barça-Elx (5 de gener) i amb un Atlètic de Madrid-Barça (12 de gener).

Mala sort amb les lesions

Aquesta era la tercera lesió de Messi aquesta temporada. El 21 d’agost, a l’anada de la Supercopa d’Espanya contra l’Atlètic de Madrid, va tenir un hematoma intramuscular postcontusional al bíceps femoral de la cuixa esquerra que el va mantenir una setmana inactiu. Posteriorment, a Almeria (el 28 de setembre), es va produir una petita lesió fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta que el va fer estar tres setmanes de baixa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut