Més de 2.400 aficionats del Barça a Amsterdam

Més de 2.400 aficionats del Barça a Amsterdam

És el desplaçament de seguidors blaugrana més nombrós de tota la temporada a Europa La policia d’Amsterdam recorda que està prohibit el consum de begudes alcohòliques al carrer, així com la tinença de gots i envasos de vidre

Més de 2.400 aficionats del Barça acompanyaran dimarts l’equip a l’Amsterdam Arena. El partit contra l’Ajax (20.45 h) serà el desplaçament que ha aixecat més expectació entre els aficionats barcelonistes. És el primer cop que el Barça juga al camp de l’Ajax en competició oficial.

En els dos desplaçaments europeus d’aquesta temporada, la xifra d’aficionats que van acompanyar l’equip no va superar el miler: 807 a Glasgow i 936 a Milà.

Recomanacions policials

Els aficionats que es desplacin a Holanda hauran de tenir molt presents les recomanacions de la policia d'Amsterdam. Segons han comunicat al Club, queda prohibit el consum de begudes alcohòliques al carrer, així com la tinença de gots i envasos de vidre i rígids. Només és permès el consum d'alcohol a l'interior de recintes tancats com bars i pubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut