CD Roda - Juvenil A: Triomf sofert (1-2)

Un gol d’Ebwelle a la primera meitat i un altre d’Alex Corredera a la segona han donat tres punts més als blaugranes El Juvenil A segueix líder de la Lliga amb set punts d’avantatge respecte al segon classificat, l’Espanyol

Victòria important del Juvenil A blaugrana contra un rival molt ben treballat. El fort vent que ha bufat a Castelló ha dificultat la fluïdesa de joc de l’equip de Jordi Vinyals, però finalment la major qualitat dels blaugranes s’ha acabat imposant.

Un gol d’Ebwelle, després de robar la pilota al porter en la pressió, ha donat avantatge als blaugranes abans d’arribar al descans. A la represa, els locals han empatat, però Àlex Corredera ha posat l’1-2 definitiu amb un gran xut de fora l’àrea. L’expulsió de Maxi Rolón a deu minuts per al final ha fet que els blaugranes hagin hagut de treballar de valent per emportar-se els tres punts de Castelló.

Ebwelle marca les diferències

Treballada primera part del Juvenil A contra un rival molt ordenat. Els blaugranes han sortit una mica freds al partit i els ha costat generar les primeres ocasions de perill. Els barcelonistes no han tingut dificultats en defensa, però estaven erràtics en l’última passada, fins que a la mitja hora de joc, en una jugada de murri, Ebwelle ha pressionat el porter i ha aconseguit robar-li la cartera i marcar el primer gol blaugrana. Amb el resultat de 0-1 s’ha arribat al descans.

Empata el Roda i Corredera sentencia

A la represa, quan s’havien jugat poc més de cinc minuts, el Roda ha robat una pilota al mig del camp, i el davanter dels locals, Pibe, ha agafat l’esquena a la defensa blaugrana i ha aconseguit batre el porter blaugrana, José Aurelio. Els blaugranes no han abaixat el braços i, a falta de mitja hora per acabar el partit, Àlex Corredera ha fet un gran xut de fora l’àrea que ha superat el porter del Roda i ha tornat a donar avantatge al Juvenil A.

Munir hauria pogut fer el gol de la tranquil·litat amb un espectacular xut des del mig del camp que s’ha estavellat al travesser, però finalment una vermella directa a Maxi Rolón ha deixat el Juvenil A amb deu jugadors, però el marcador no s’ha tornat a moure.