Cap de setmana impecable al bàsquet base

Cap de setmana impecable al bàsquet base

Tots els equips inferiors van aconseguir guanyar els seus partits, i l’Infantil A, que en va jugar dos, no va acusar el cansament Bon triomf del Júnior de Joan Braulio contra el CB Tarragona a la Ciutat Esportiva (85-61)

Cinc partits, cinc triomfs. Tots els equips inferiors van disputar la jornada de Lliga, menys el Cadet B, que va disputar un torneig a Madrid en què va caure a la final contra el Reial Madrid. El gran triomfador del cap de setmana va ser l’Infantil A de Ruben Muñoz, que va disputar dos partits i va guanyar-los tots dos. El primer d’ells va ser divendres, contra el CEB Girona (61-311), en un matx en què van tancar el marcador en el tercer quart després d’uns minuts frenètics i de gran encert. Poc més de 24 hores més tard l’Infantil A va rebre, també a la Ciutat Esportiva, el CB Granollers, al qual va superar per 79-29. En aquest enfrontament contra els vallesans hi va haver més errors de l’habitual, però el marcador va tornar a ser contundent.

Junior

El Barça va superar per un clar 85-61 el CB Tarragona en la 13a jornada de la fase prèvia de Junior preferent. Els homes de Joan Braulio van començar realment bé el partit i ja al descans dominaven el partit amb tranquil·litat. Amb aquest triomf, els blaugranes segueixen segons a la classificació amb un balanç d’11 triomfs i 3 derrotes. El Joventut de Badalona nova fallar en el seu partit i segueix intractable amb 13 triomfs.

Cadet A

Marc Calderón i els seus homes segueixen liderant amb mà de ferro el seu grup i van sumar un nou triomf, el 13è en 13 partits. Van superar per 69-59 el Platges de Mataró, que és un dels equips més forts del grup. Cal recordar que el Cadet A és el màxim anotador de la categoria amb uns registres espectaculars de 96,2 punts de mitjana i només 59 encaixats per enfrontament.

Infantil B

I per acabar, nou triomf de l’Infantil B de Xavi Mas. I de forma contundent. Els més menuts del bàsquet base van passar per sobre del Sese 2000 superant-los per quaranta punts de diferència, 82-42. Ara mateix l’Infantil B és el tercer classificat amb un balanç de 5 triomfs i quatre derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut