Espinosa: “He madurat molt gràcies a Eusebio”

Espinosa: “He madurat molt gràcies a Eusebio”

El jugador del Barça B va analitzar la seva situació personal i la de l’equip al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV El manxec va sentir-se molt satisfet de la feina que està fent l’equip en els darrers partits, que s’està traduint en resultats

Javier Espinosa va conversar amb els periodistes Xavi Rocamora, Marc Guillén i Edgar Fornós al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV, i va analitzar els resultats i el joc tant col·lectius com individuals en el temps que ha transcorregut de temporada.

El jugador del filial blaugrana va mostrar-se satisfet de les últimes victòries a domicili davant el Girona (1-2) i el Còrdova (1-2), que permeten a l’equip d’Eusebio mantenir-se fora de les posicions de descens.

Aquesta setmana ja treballen per preparar el proper partit davant el Sabadell, que es jugarà el dissabte 7 de desembre al Mini (18 hores, Esport3).

“Estem millorant en el nostre joc en els últims partits. La victòria a Còrdova ens ha anat molt bé. L’únic que ens estava faltant era el gol, però l’equip estava treballant bé als entrenaments. Estem molt ficats en els partits. La bona feina durant la setmana es va notant”, va explicar el migcampista blaugrana.

Objectiu: escalar posicions

El Barça B ha encadenat tres últims bons partits aconseguint 6 de 9 punts possibles i ara toca seguir treballant per estar més amunt a la taula. “El nostre objectiu és mirar a dalt a la classificació. La Segona Divisió és una categoria molt igualada i per això, guanyant un parell de partits seguits, pots estar en bones posicions”, afirmava el manxec.

“Crec que el fet de ser l’equip més jove de la categoria és positiu. Tinc 21 anys i sóc un dels quatre o cinc jugadors més veterans de l’equip. Amb aquesta joventut tenim més ganes de fer les coses bé i potencial”, afegia Espinosa.

En un bon moment

Espinosa està en un moment dolç de la temporada després de jugar tres partits a un gran nivell i d’haver aconseguit dos gols que han ajudat l’equip a aconseguir les victòries a Girona i Còrdova.

“He madurat molt com a futbolista els darrers temps i això sobretot és gràcies al míster. Estic en un bon moment, amb confiança, i ho hem d’aprofitar. Em faltava molta feina defensiva i, tot i que costa per les meves característiques, estic treballant per millorar”, analitzava el de Talavera.

“Ho dec tot al Barça. Aquí he crescut com a persona i futbolista. Al principi no va ser fàcil l’adaptació, però tothom al Barça em va ajudar molt i els estic molt agraït”, concloïa el migcampista blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut