El brasiler Gabriel sap que jugant al cent per cent passaran l’eliminatòria

El brasiler Gabriel sap que jugant al cent per cent passaran l’eliminatòria

L’ala brasiler ha parlat amb www.fcbarcelona.cat unes hores abans del transcendental xoc de Copa davant de l’Inter Movistar del proper dijous a les 21 hores

Com ha estat la temporada fins ara?

“La temporada fins ara ha estat bona. Hem complert l’objectiu de la Supercopa i de la Final a Quatre. Però la veritat és que hem perdut punts importants i hem tingut una baixada de joc durant algunes jornades però anem pel bon camí i ara arriba el tram més bonic de la temporada”.

Quin tipus de partit esperes?

“Serà un partit molt maco de jugar. A més aquesta competició no permet errades, ja que és a partit únic i certament teníem moltes ganes de jugar aquests partits, de competir al màxim i esperem un ambient espectacular al Palau i farem el que faci falta per passar”.

L’equip té una pressió afegida jugant a casa contra l’Inter després de tres anys consecutius de ser el campió?

“Crec que pressió, no. Per a mi és una motivació afegida poder defensar el títol davant d’un rival molt dur i que està en un moment molt dolç, però nosaltres a casa sabem que som molt forts i el partit serà boníssim”.

Quines són les claus per poder guanyar a l’Inter Movistar?

“Nosaltres hem d’estar al cent per cent. Si no estem al nostre màxim nivell serà molt difícil. Hem de fallar tan poc com sigui possible i donar tot el que puguem cadascú”.

Per a tu personalment és un partit especial?

“És un partit especial perquè és un gran equip. Jo vaig estar molt de temps i vaig guanyar molts títols, i hi tinc molts amics. Però ja porto molt de temps al FC Barcelona i la veritat és que els últims anys sempre hem lluitat contra ells pels títols. I tinc ganes de jugar perquè l’equip està molt bé i perquè és un equip molt gran”.

Quin ambient esperes al Palau dijous?

“Crec que és el partit més important de la temporada fins ara. Vam tenir el partit de la Supercopa contra ElPozo, en què la gent va omplir el pavelló. Però crec que abans que arribi la Copa, la Copa d’Europa i el Play-Off és el partit més important de tots. Esperem que l’afició estigui darrere nostre donant-nos ànims”.

Teniu ganes d’aconseguir el pòquer de copes amb el Barça Alusport?

“Particularment no penso gaire en aquestes coses. Crec que hem de seguir competint, lluitant pels títols, jugant finals i aquesta és la il·lusió meva i de tots. Evidentment si podem conquerir el pòquer seria espectacular, però la nostra mentalitat és únicament passar aquest partit que serà molt dur i després ja ho veurem”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut