El Barça-Espanyol de Lliga, sinònim de gols

El Barça-Espanyol de Lliga, sinònim de gols

Els blaugrana estan acostumats a perforar la porteria blanc-i-blava al Camp Nou: 19 dianes en els darrers quatre matxs de competició domèstica

Al Camp Nou, celebrar gol contra l’Espanyol s’ha tornat en un costum. El FC Barcelona ha marcat un total de 19 dianes en les últimes quatre visites lligueres dels blanc-i-blaus a l’Estadi. A més, el conjunt culer solament ha encaixat dos gols en aquests darrers il·lusionants precedents. Unes xifres que han contribuït a assolir quatre golejades en els últims derbis al Camp Nou (5-1, 5-0, 4-1 i 5-0). D’aquesta manera, en la pròxima jornada 29, el duel entre el Barça i l’Espanyol, s’albiren gols.

Curs 2014/15. Jornada 14. Barça 5 - 1 Espanyol

El primer Barça-Espanyol per al Luis Enrique entrenador no va començar de la millor manera possible. Ara bé, gràcies al caràcter de l’equip blaugrana es va revertir el marcador desfavorable fins a arribar a la golejada. Messi (3), Piqué i Pedro van ser els encarregats d’enviar l’esfèric al fons de la xarxa. 

Curs 2015/16. Jornada 37. Barça 5 - 0 Espanyol

Messi, Suárez (2), Rafinha i Neymar van ser els golejadors d’aquell partit que va començar de meravella amb un autèntic golàs de falta de l’astre argentí. Aquell derbi entre el Barça i l’Espanyol era més que un partit. Perquè era la penúltima jornada de Lliga i el Barça de Luis Enrique trepitjava els talons del primer classificat.

Curs 2016/17. Jornada 16. Barça 4 - 1 Espanyol

Luis Suárez (2), Jordi Alba i Messi van ser els autors dels gols culers. Però més enllà d’aquestes dianes el derbi va deixar una altra jugada del ‘10’ blaugrana plena de màgia, que va propiciar la segona diana de l’uruguaià. Recordes de quina meravella parlem? Amb Leo Messi sobre la gespa tot és possible.    

Curs 2017/18. Jornada 3. Barça 5 - 0 Espanyol

El Barça d’Ernesto Valverde feia els seus primers passos a la Lliga, però el resultat va mantenir la tònica dels darrers precedents. Messi, amb un altre hat-trick, Piqué i Suárez, especialment encertat de cara a porteria davant els blanc-i-blaus, ja que és una de les seves víctimes preferides en Lliga (8 gols en 9 partits) van segellar un nou triomf culer en els Barça-Espanyol de Lliga.

Ara bé, no solament aquestes golejades han deixat bons precedents en els darrers Barça-Espanyol al Camp Nou. I és que els culers han marcat quatre gols o més en sis dels últims set matxs en què han vençut els blanc-i-blaus a l’Estadi -i solament n’han encaixat dos-. Així mateix, als ja esmentats esplèndids resultats cal afegir el 4-0 del curs 2011/12 i, un altre cop, el 4-0 de la temporada 2012/13. En definitiva, el Barça-Espanyol d’aquest dissabte al Camp Nou espera gols, especialment blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut