“Hem d’aprendre d’aquest partit”

“Hem d’aprendre d’aquest partit”

El segon entrenador del Barça B creu que la derrota en els últims cinc minuts a Múrcia ha de servir com a experiència en el futur L'esforç i la bona feina del filial no va ser recompensada a la Nueva Condomina davant d’un equip amb molt d'ofici

Tot i tenir el Múrcia contra les cordes durant 85 minuts del partit d'aquest diumenge, el filial no va poder puntuar a la Nueva Condomina. El gol inicial de Dongou al minut 33, sumat al joc de possessió i toc dels blaugranes, feien dominar el partit als homes d'Eusebio, que complia el seu segon partit de sanció. El Múrcia, però, va aconseguir capgirar el marcador als últims cinc minuts.

Joan Barbarà, el segon entrenador, ho resumia així: "Ha estat una llàstima. Hem jugat un bon partit, però dos errors puntuals han llançat per terra l'esforç i la bona feina que estàvem fent". "Hem d'aprendre de la lliçó d'aquest partit", va afegir el tècnic del filial blaugrana.

Aprendre a tancar els partits

Tot i tenir dominat el partit durant molta estona, l’equip no va saber sentenciar: "Teníem el partit controlat, estàvem dominant el joc. Hem tingut dues bones ocasions de gol amb el 0-1, però no les hem pogut materialitzar", va analitzar Barbarà.

"Sabíem que si no rematàvem el partit el Múrcia pressionaria de valent amb l'ajuda del seu públic, com així ha estat. Els hem donat vida", va concloure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut