Sandro Rosell, amb els empleats al dinar de Nadal

Sandro Rosell, amb els empleats al dinar de Nadal

“M’agradaria moltíssim que aquest any que ve tots poséssim l’interès del Club per davant dels interessos personals”, ha comentat

Com és tradicional en aquestes dates, el president del FC Barcelona, Sandro Rosell, ha compartit el dinar de Nadal amb els empleats del Club, acompanyat dels directius Jordi Moix i Pilar Guinovart. La Sala Roma ha estat l’escenari d’aquesta trobada, on, a més del director general Antoni Rossich, també hi havia entrenadors i jugadors de les seccions professionals.

Durant aquesta trobada, Sandro Rosell ha comentat: “M’agradaria moltíssim que aquest any que ve, ja sé que molta gent ja ho fa, tots poséssim l’interès del Club per davant dels interessos personals. Això ens farà més forts com a club, més forts com a comunitat i més forts com a equip humà. Perquè després, al final, també en gaudeix l’individu.”

El president també ha assegurat: “El fet de posar l’equip, la comunitat i el Club per davant dels interessos personals de cadascun de nosaltres no és fàcil. Tots som individus i la potència de l’individu fa que, a vegades, sembli que estigui contra l’interès del grup, quan és tot al contrari.” “És la força individual la que dóna força al Club si tots anem en la mateixa direcció”, ha afegit.

Per concloure, el president ha desitjat salut i amistat a tots els empleats: “Sou ’rics’ si teniu tot allò que no es pot comprar amb diners, la salut i l’amistat. Us ho desitjo a tots vosaltres i a les vostres famílies.”

La trobada amb els empleats ha permès homenatjar Carmelo Aranda, que es jubila enguany després de més de 25 anys al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut