FC Barcelona – BM Osca, semifinal de luxe a la Copa Asobal

FC Barcelona – BM Osca, semifinal de luxe a la Copa Asobal

Els blaugranes es juguen el pas a la final de la XXIV Copa Asobal davant un dels equips més en forma d’aquesta temporada

Dissabte, a les 13.30 h i en directe per Esport3, el Barça d’handbol jugarà la segona semifinal de la Copa Asobal 2013 al Palau Blaugrana davant un dels equips que més problemes han plantejat als de Pascual aquesta temporada i que participa per primera vegada en aquesta competició.

Penúltim pas

La semifinal davant el BM Osca és el penúltim perquè el Barça d’handbol tingui l’opció d’assolir la novena Copa Asobal, que seria la tercera consecutiva. Els blaugranes arriben en bon estat de forma després d'haver finalitzat la primera volta de la Lliga invictes.

Els blaugranes estan ben alerta en aquesta semifinal. El BM Osca ha estat un dels equips que més dificultats els han creat aquesta temporada. En el partit de Lliga disputat a Osca, els blaugranes es van imposar per 30 a 36.

Pascual, acollint-se a la possibilitat que dóna la normativa, ha convocat els 16 jugadors del primer equip per a la disputa de les semifinals, ja que tots gaudeixen de bones condicions físiques.

Res a perdre, tot a guanyar

El BM Osca arriba a la Copa Asobal per primera vegada a la seva història. Tercers classificats a la fi de la primera volta, els de l’Alt Aragó s’estan mostrant com un dels equips més sòlids de la competició. Els d’Osca afronten la Copa Asobal com a premi a la seva bona feina. Ho tenen tot a guanyar i res a perdre per sorprendre a Barcelona.

Amb joves de formació blaugrana, com el porter Rodrigo Corrales i el lateral Carlos Molina; amb jugadors experimentats com Ancizu i Rochel, i amb el seu màxim golejador, Juan José González Novell, els homes entrenats per José Francisco Nolasco estan mostrant el seu potencial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut